Lajm i gëzuar për familjen e z. Lulzim Curri në Drisht

26/02/2020

Ditën e mërkurë, më 26 shkurt 2020, Myftinia Shkodër me mbështetjen e emigrantëve nga fshati Drisht dhe në koordinim me administratorin e Njësisë Administrative Postribë, Bashkia Shkodër, z. Altin Shabaj, inspektuan familjen e z. Lulzim […]