Ndërroi jetë imami i nderuar, H. Fadil Kraja

18/04/2021

Të Allahut jemi dhe tek Allahu do të kthehemi! Në moshën 87 vjeçare, ka ndërruar jetë sot, më 18 prill 2021, imami i nderuar, H. Fadil Kraja. Myftinia Shkodër, shpreh ngushëllimet e saj për familjen […]