Nekrologji –  Haxhi Fejzi Zaganjori

08/04/2021

Nekrologji –  Haxhi Fejzi Zaganjori U lind në Shkodër, në lagjen Rus, më 23 mars 1945         Arsimimi: Shkollën fillore dhe 7-të vjeçare, 1958 Shkollën e mesme “Jordan Misja”, Shkodër, 1963 Universitetin Bujqësor […]