Ligjëratë me dobi për motrat muslimane

25/12/2021

Paraditën e së shtunës, më 25 dhjetor 2021, Myftinia Shkodër organizoi një aktivitet të veçantë për motrat muslimane. E ftuar speciale e këtij aktiviteti ishte teologia Merjem Lumi, e cila bashkëbisedoi dhe ligjëroi rreth rrugëve […]