Nis trajnimi i haxhilerëve shkodranë për vitin 1444/2023

12/06/2023

Nis trajnimi i haxhilerëve shkodranë për vitin 1444/2023 Paraditën e së hënës, më 12/6/2023, në ambientet e xhamisë së Parrucës, Myftinia Shkodër, nisi trajnimin e përvitshëm të haxhilerëve të Shkodrës, me qëllim përgatitjen emocionale dhe […]