Ceremoni madhështore për nder të haxhilerëve shkodranë!

15/06/2023

Ceremoni madhështore për nder të haxhilerëve shkodranë! Në një atmosferë të begatë besimi, vëllazërie dhe qytetarie, besimtarë të shumtë morën pjesë pasditën e së enjtes, më 15/6/2023, në ceremoninë festive, në përmbyllje të aktiviteteve dhe […]