Tribuna fetare për motrat, në prag të Ramazanit

09/03/2024

Tribuna fetare për motrat, në prag të Ramazanit Në prag të Muajit Ramazan 1445, Myftinia Shkodër organizoi një aktivitet të pasur me ligjërata, ilahi dhe mesazhe të dobishme për motrat besimtare, ditën e shtunë, më […]