Programi i qarkullimit të hatibëve – janar, 2023

Ditën e enjte, më 5 janar 2023, Myftinia Shkodër, në kuadër të gjallërimit të aktivitetit të jetës fetare në xhamitë e Shkodrës, publikoi programin e qarkullimit të hatibëve në 10 xhami të qytetit dhe të fshatit.

Duke filluar nga xhumaja e parë e këtij viti, më 6 janar 2023, hatibët e përfshirë në programin e qarkullimit të hatibëve, do të mbajnë hytbet e xhumasë jo në xhamitë e tyre, por në xhami të tjera, sipas kalendarit të mëposhtëm.

Programi i qarkullimit të hatibëve, do të vazhdojë edhe gjatë muajit shkurt, ku do të përfshihen 10 xhami të tjera, nga qyteti dhe fshati.