Myftinia Shkodër dhuron libra për bibliotekën e qytetit

Ditën e martë, më 23 prill 2019, me rastin e Ditës Botërore të Librit, përfaqësuesit e Myftinisë Shkodër, teologu Arben Halluni dhe imami i xhamisë së “Dy Vajzave”, z. Lavdrim Hamja, dhuruan një sasi botimesh të reja për bibliotekën e qytetit.