Myftiu vizitoi Kryetaren e Bashkisë Shkodër

Paraditën e së hënës, më 20 janar 2020, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një vizitë në Bashkinë e Shkodrës, ku u prit nga Kryetarja e Bashkisë, znj. Voltana Ademi.

Pas urimeve të rastit për një vit sa më të mbarë e me bekime për Shkodrën dhe qytetarët e saj, Myftiu theksoi se është me vlerë për krejt komunitetin që njerëzit të respektojnë institucionet dhe të kenë besim tek to.

Ai tha se ka shumë rëndësi që njerëzit të mos e humbin shpresën dhe optimizmin, përballë realiteteve, që hera-hera duan t’ia zënë frymën qytetit e vendit.

Vizita e sotme kishte një vlerë të veçantë sepse përkon me turin e vizitave dhe takime që Myftiu i Shkodrës ka planifikuar me rastin e vitit jubilar të 30 vjetorit të rilejimit të fesë me ligj në Shqipëri.

Në këtë takim u diskutua edhe për zhvillimin e aktivitete të përbashkëta me Bashkinë e Shkodrës, në atmosferën e këtij jubileu të rëndësishëm për Myftininë e Shkodrës dhe krejt qytetin.

Gjatë takimit u diskutua edhe për disa çështje me interes të përbashkët, për të cilat palët ranë dakort.

Në përfundim, Kryetarja e Bashkisë dhe Myftiu dhanë edhe intervistën e rastit për mediat e pranishme.