Myftinia Shkodër dhe Fondacionin “Mirësia” shpërndajnë ndihma në Kullaj, Shirq dhe Mjedë

Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Fondacionin “Mirësia” shpërndajnë pako ushqimore me rastin e muajit të begatë të Ramazanit, në fshatrat Kullaj, Shirq dhe Mjedë.