Vizitorë të nderuar nga Arabia Saudite dhe Turqia

25/06/2016

Ramazani i sivjetshëm ka ardhur me shumë begati e mirësi për muslimanët e Shkodrës. Aktivitete të larmishme, iftare vëllazërore, bamirësi të shumta, qindra familje shkodrane të ndihmuara në mënyra të ndryshme, të rinj të shumtë […]

Një iftar vëllazëror me xhematin e xhamisë Dudas

25/06/2016

Ditën e shtunë, më 25 qershor 2016, Myftinia Shkodër dhe Fondacioni “Mirësia”, organizuan një iftar vëllazëror me xhematin e xhamisë së lagjes Dudas, si pjesë e bamirësisë së donatorit të kësaj xhamie, me rastin e […]

Një Mbrëmje Fetare vëllazërore në Zogaj

24/06/2016

Në kuadër të aktiviteteve me rastin e Muajit Ramazan 1437/2016, Myftinia Shkodër organizoi një Mbrëmje Fetare në xhaminë e lagjes Zogaj. I pranishëm ishte edhe Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i cili iu […]

Mbrëmje e begatë fetare në Xhaminë e Plumbit

16/06/2016

Ditën e enjte, më 16 qershor 2016, Myftinia Shkodër organizoi një Mbrëmje Fetare të ngjeshur me adhurime, lutje, ligjërata, këshilla fetare dhe përshpirtje në Xhaminë e Plumbit. Aktiviteti nisi me leximin e një pjese kur’anore […]

Iftar vëllazëror në mesin e imamëve të Prizrenit

14/06/2016

Mbrëmjen e së martës, më 14 qershor 2016, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar nga një grup imamësh të Myftinisë Shkodër, mori pjesë në iftarin vëllazëror të shtruar nga Këshilli i Bashkësisë Islame […]

1 2 3 4