Mesazh urimi me rastin e Fitër Bajramit 1440/2019

03/06/2019

Të gjitha falënderimet e plota i takojnë vetëm All-llahut, Zotit të Vetëm të Gjithësisë. Salavatet dhe selamet më të përzermërta ia dërgojmë në këtë ditë dhe në çdo moment të jetës sonë, më të mirit […]

Mesazhi i Myftiut nga vendet e shenjta

11/08/2018

Mbrëmjen e së shtunës, më 11 gusht 2018, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari shpërndau një video-mesazh nga vendet e shenjta, duke dhënë disa këshilla të dobishme për besimtarët dhe mbarë qytetarët shqiptarë. Nga […]

1 2 3 4 5