Myftiu vizitoi Drejtorin e Policisë Shkodër

07/12/2016

Paraditën e së mërkurës, më 7 dhjetor 2016, Myftiu i Zonës Shkodër, Imam Muhamed B. Sytari, vizitoi Drejtorin e Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër, z. Alban Çela. Gjatë këtij takimi, dy bashkëbiseduesit zhvilluan një bisedë […]

Takim pune me Kryetaren e Bashkisë Shkodër

17/11/2016

Paraditën e së enjtes, më 17 nëntor 2016, përfaqësuesit e Myftinisë Shkodër, z. Arben Halluni dhe z. Lavdrim Hamja, zhvilluan një takim pune në Bashkinë e Shkodrës, ku u pritën nga Kryetarja, znj. Voltana Ademi […]

Vështrime mbi tolerancën…

16/11/2016

Këto ditë po lexoj paralelisht tre libra me vlerë mbi ‘tolerancën’ ndërfetare dhe historinë e muslimanëve (përfshi shqiptarët) në raport me tjetrin, kushdo qoftë ai në pikëpamje fetare, etnike, kulturore, njerëzore e përtej. Librin e […]

Myftiu vizitoi Koordinatorin e ri të TIKA-s

15/11/2016

Paraditën e së martës, më 15 nëntor 2016, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një vizitë në selinë e TIKA-s, në Tiranë, ku uroi Koordinatorin e saj të ri për Shqipërinë, z. Eyup […]

1 2 3 4 5 15