NJOFTIM – KURBAN BAJRAMI 1437/2016

08/09/2016

Ditën e hënë, më 8 shtator 2016, nën drejtimin e teologut Arben Halluni, njëkohësisht përgjegjës i arsimit pranë Myftinisë Shkodër, imamët e qytetit u mblodhën në Myftini, për të diskutuar rreth ceremonisë dhe faljes së […]