“Ramazani, muaji i durimit dhe i përkushtimit”

01/06/2017

Paraditën e sotme, më 1 qershor 2017, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Medresenë “Haxhi Sheh Shamia” organizuan në xhaminë e Medresesë, tribunën fetare me temë: “Ramazani, muaji i durimit dhe i përkushtimit”. Hapjen e këtij […]