Myftiu takoi imamët në prag të Fitër Bajramit

22/06/2017

Paraditën e së enjtes, më 22 qershor 2017, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune me një grup imamësh të qytetit, me të cilët diskutoi rreth ecurisë së aktiviteteve dhe adhurimeve […]