Hytbeja e xhumasë kushtuar vlerës së zekatit

16/06/2017

Sipas porosisë së Myftiut të Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, hytbeja e xhumasë së sotme, më 16 qershor 2017, iu kushtua vlerës dhe rëndësisë që ka dhënia e zekatit dhe pastrimi i pasurisë, sipas porosive […]