Zaptimi i vakëfeve, shqetësim i patolerueshëm

02/11/2017

Zaptimi i tokave vakëf, legalizimi i ndërtimeve pa leje, si dhe tendenca për të grabitur dhe tjetërsuar vakëfet e shenjta në vendin tonë ngelet një shqetësim i patolerueshëm për Myftininë Shkodër. Janë bërë përpjekje të […]

1 2