Programi i Natës së Kadrit

10/06/2018

Myftinia Shkodër ju fton të bëheni pjesë e programit të adhurimeve dhe lutjeve të Natës së Kadrit të sivjetshme, sipas këtij lajmërimi: 1. Duaja e Hatmes së Ramazanit 1439. Në përfundim të leximit të plotë […]