Myftiu ligjëroi para studentëve të AIITC

07/06/2018

Tiranë, 7 qershor 2018 Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, në vazhdën e iftareve të shtruara me grupe të ndryshme besimtarësh në të gjithë vendin, shtroi një iftar edhe me studentët e përfshirë […]