Ramazani, Muaj i solidaritetit dhe harmonisë sociale

02/06/2018

Paraditën e së shtunës, më 2 qershor 2018 Myftinia Shkodër dhuroi për shoqatën e invalidëve Para & Tetrapelgjikë, dega Shkodër 30 pako ushqimore për njerëzit në nevojë të kësaj shoqate. Kryetari i shoqatës së invalidëve […]