Haxhilerët e Shkodrës drejt vendeve të shenjta

01/08/2019

Paraditën e së enjtes, më 1 gusht 2019, në një atmosferë të begatë, në shoqërinë e tekbireve nga minaret e xhamisë së Parrucës dhe besimtarëve të shumtë që kishin dalë për t’i përshëndetur, u nisën […]