Pritja e vizitorëve me rastin e Kurban Bajramit

11/08/2019

Pas përfundimit të ceremonisë së faljes së Kurban Bajramit, ditën e diel, më 11 gusht 2019, siç është bërë traditë për çdo vit, Myftinia Shkodër organizoi pritjen tradicionale të miqve dhe vizitorëve, të cilët vijnë […]

Kurban Bajrami, ditë e vëllazërisë dhe besimit

11/08/2019

Më 11 gusht 2019, ditën e diel në mëngjes herët,  besimtarët muslimanë shkodranë u mblodhën bri xhamisë “Ebu Bekër”, në sheshin e vakëfit të Fushë Çelës, për të falur namazin e Kurban Bajramit, i cili […]