Në fenë e të parëve… (1)

13/06/2020

“Organi i zyrës së Ipeshkvisë së Kosovës shkruante për periudhën osmane se Halifi dhe Porta e Lartë i kushtuan rëndësi të madhe tolerancës fetare, në kohën kur Evropa mesjetare ishte përgjakur në fanatizmin fetar të […]

Mbrëmje fetare në xhaminë e Urës së Bunës

13/06/2020

Mbrëmjen e së shtunës, më 13 qershor 2020, në vazhdën e ciklit të ri të ligjëratave me temë: “Xhamia na mbledh, drita e All-llahut na udhëzon!”, Myftinia Shkodër kishte planifikuar që ligjërata e saj mbrëmjeje […]