Një shërbim me vlerë për xhaminë e Parrucës

24/06/2020

Ditën e mërkurë, më 24 qershor 2020, përfundoi faza e fundit e pastrimit dhe mirëmbajtjes së pjesës së brendshme të kupolave të xhamisë së Parrucës. Prej ditëve të para të muajit prill 2020, falë edhe […]