Mesazh urimi me rastin e Kurban Bajramit 1441/2020

30/07/2020

Të dashur dhe të shtrenjtë besimtarë, Sot është dita e Arefatit. Më e mira ditëve, të cilën, All-llahu i Madhëruar e bëri moment reflektimi dhe adhurimi, hapësirë lutjesh dhe agjërimi, mundësi afrimi dhe pendimi, rrugëtim […]