Në rahmet të All-llahut, i nderuari Gazjon Rusi!

27/07/2020

Ditën e sotme, më 27 korrik 2020, ndërroi jetë, i nderuari Gazjon Rusi, mësues i përkushtuar, prind shembullor dhe vullnetar i kudogjendur me shërbimet e tij ndaj Myftinisë Shkodër dhe komunitetit. All-llahu e mëshiroftë dhe […]