Myftinia Shkodër hap tregun e ri të fruta-perimeve

02/07/2020

Ditën e enjte paradite, më 2 korrik 2020, Myftinia Shkodër inauguroi hapjen e tregut të ri të fruta-perimeve në vakëfin e Zdrales. Administratori i Myftinisë Shkodër, z. Saimir Dritareti dhe nënkryetari i Bashkisë Shkodër, z. […]