Të reja rreth kryerjes së Umres

23/09/2020

Autoritetet saudite bënë të ditur, të martën, më 22 shtator 2020, rikthimin e përshkallëzuar të Umres, pas një ndalese rreth 7 muaj, duke nisur fillimisht me shtetasit sauditë dhe rezidentët në Mbretërinë Saudite, nga data […]