Mbrëmje fetare në xhaminë e Muriqanit

26/09/2020

Mbrëmjen e së shtunës, më 26 shtator 2020, në vazhdën e ciklit të ligjëratave me temë: “Xhamia na mbledh, drita e All-llahut na udhëzon!”, u mbajt ligjërata me temë: “Falënderimi dhe mirënjohja ndaj Zotit”, nga […]