Përurohet Qendra Kulturore në Barbullush

27/02/2022

Në kuadër të Natës së Madhe të Israsë dhe Miraxhit, ditën e dielë, më 27 shkurt 2022, në fshatin Barbullush, u zhvillua ceremonia e përurimit të Qendrës Kulturore, pranë xhamisë së kësaj zone. Nderonin me […]