Lutjet tona me popullin vëlla turk!

13/11/2022

Me hidhërim të thellë morëm lajmin e shpërthimit terrorist në zemër të lagjes Taksim, në qytetin e dashur të Stambollit. Fytyra e terrorizmit dhe mbështetësve të tij, ka qenë përherë e zezë! E tillë do […]