Deri në frymë të fundit..!

23/01/2023

Deri në frymë të fundit..! E papërshkrueshme ndjesia, para gjurmëve të Ma të Mirit. Qëndroj në heshtje dhe hedh sytë përreth. Dritë, dashni, mall, pastërti, dinjitet… Kanë kaluar 15 shekuj, qëkur ajo Dritë hyjnore shndriti […]