Monumentet e Medines së Ndriçuar

24/01/2023

Monumentet e Medines së Ndriçuar Këto ditë, banorët e zonës së Kubasë u dhanë lamtumirën shtëpive dhe fqinjëve të tyre pas shumë viteve të gjata, me të cilat ishin lidhur kujtimet dhe historia e tyre […]