Njoftim – Kurban Bajrami 1444/2023

NJOFTIM

KURBAN BAJRAMI 1444/2023

– Myfinia Shkodër njofton se dita e Arafatit është të martën, më 27 qershor 2023.

️ – Dita e parë e Kurban Bajramit është të mërkurën, më 28 qershor 2023.

– Ceremonia e faljes së Kurban Bajramit zhvillohet në shesh, pranë xhamisë “Ebu Bekër”, Fushë Çelë.

✅️ – Falja e sabahut me xhemat bëhet në orën: 04.45.

⏰ ️- Falja e Namazit të Kurban Bajramit është në orën: 06.00.

– Pritja e vizitave për Bajram zhvillohet në xhaminë e madhe “Ebu Bekër”, Fushë Çelë, nga ora: 09.00 – 10.30.

❗️– (Për shkak se pritja e vizitave bëhet në xhami, vendadhurimi dhe lutjeje, kërkohet të respektohet etika e veshjes së xhamisë).

– Me zemër të mirë dhe për shumë vjet Kurban Bajramin!