Në rahmet të All-llahut, i nderuari Gazjon Rusi!

Ditën e sotme, më 27 korrik 2020, ndërroi jetë, i nderuari Gazjon Rusi, mësues i përkushtuar, prind shembullor dhe vullnetar i kudogjendur me shërbimet e tij ndaj Myftinisë Shkodër dhe komunitetit.

All-llahu e mëshiroftë dhe e pranoftë veprën dhe kontributin e tij!

I shprehim ngushëllime familjes, kolegëve, miqve dhe nxënësve të tij!