“Ata nxitonin për vepra të mira…”

16/09/2018

Në suren “El-Enbija”, All-llahu i Madhëruar përmend edhe Hz. Zekerijain (a.s.) dhe familjen e tij të nderuar. Ndër të tjera përmend një prej cilësive të spikatura të kësaj familjeje besimtare dhe të përkushtuar ndaj Fjalës […]

Haxhilerët e parë mbërrijnë sot në Medine

14/07/2018

Sipas burimeve zyrtare, ditën e sotme, më 14 korrik 2018, në aeroportin ndërkombëtar të Medines “Princi Muhammed bin Abdulaziz”, mbërriti grupi i parë i haxhilerëve të këtij viti. Sipas agjensisë UAE_BARQ, paraditën e sotme mbërriti […]

1 2