Xhamia e re në Shirq, në prag të përurimit

18/11/2019

Paraditën e së hënës, më 18 nëntor 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar edhe nga drejtori i fondacionit “Mirësia”, z. Korab Kaja, zhvilloi një inspektim për të parë nga afër gjendjen […]

Myftiu inspektoi punimet në xhaminë e Boksit

07/09/2019

Paraditën e së shtunës, më 7 shtator 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari zhvilloi një inspektim për të parë punimet që po kryhen për meremetimin e xhamisë së fshatit Boks, në zonën e […]

U përurua xhamia e re në lagjen Draçin

19/07/2019

Ditën e xhuma, më 19 korrik 2019, në një atmosferë vëllazërore, Myftinia Shkodër dhe Fondacioni “Mirësia”, zhvilluan ceremoninë e përurimit të xhamisë së re të lagjes Draçin. Në fjalët e tyre përshëndetëse, Myftiu i Shkodrës, […]

Minareja e Milanit, dritë udhëzimi për zonën

11/07/2019

Ditën e enjte, më 11 korrik 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një inspektim në terren për të parë arritjet e punimeve që po kryhen për realizimin e minaresë së mungur të xhamisë […]

1 2 3 4 8