Bashkëbisedim-analizë e një programi plot vlerë!

05/06/2024

Bashkëbisedim-analizë e një programi plot vlerë! Ditën e mërkurë, më 5 qershor 2024, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, mblodhi në një takim pune, imamët e angazhuar më programin e qarkullimit të hatibëve të […]

Në mëshirën e Allahut, H. Sami Muçej!

31/05/2024

Në mëshirën e Allahut, H. Sami Muçej! Ngushëllim! “Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi!” Myftinia Shkodër shpreh ngushëllimet e saj me rastin e ndërrimit jetë të aktivistit veteran të leximit të Mevludi […]

Takim periodik më imamët e Shkodrës

24/05/2024

Takim periodik më imamët e Shkodrës Pas ditën e xhuma, më 24 maj 2024 në ambientet e xhamisë “Ebu Bekër”, Fushë Çelë, u zhvillua mbledhja më imamët e Myftinisë Shkodër. Fillimisht, Myftiu i Shkodrës, Imam […]

Afrohesh..dhe, nuk dëshiron të shkëputesh më!

22/05/2024

Afrohesh..dhe, nuk dëshiron të shkëputesh më! Afrohesh dhe prek fillin e besimit dhe bindjes së palëkundur, se kuptimet e vërteta të Dashnisë, burojnë nga afrimiteti me Krijuesin, jo nga lidhja e verbër dhe naive me […]

Pranë Drandofilles së Hafizit!

18/04/2024

Pranë Drandofilles së Hafizit! Nuk e kisha menduar se dje, do të ndodhte ai takim i paparashikuar dhe ajo vizitë e paparamenduar! Qielli gri, ca piklina të ftohta shiu, një erë e freskët kudo e […]

Fitër Bajrami festohet me madhështi në Shkodër

10/04/2024

Fitër Bajrami festohet me madhështi në Shkodër Që në orët e para të mëngjesit të së mërkurës, më 10 prill 2024, muslimanët shkodranë nisën të mbushin sheshin e vakëfit të Fushë Çelës, bri xhamisë “Ebu […]

1 2 3 4 44