“Rrënjët Islamike të Evropës”, libër me vlera

12/10/2016

Ditën e mërkurë, më 12 tetor 2016, Myftinia Shkodër zhvilloi një bashkëbisedim rreth librit: “Rrënjët Islamike të Evropës” me autor Massimo Jevolella, përkthyer nga z. Zija Vukaj. Aktivitetin e hapi teologu Arben Halluni, i cili […]

Më futi në mendime Ibn Khalduni…

03/10/2016

Realitetet e sotme shqiptare, të mbushura me varfëri e mjerim, skamje e frikë, diktaturë anarkike, imponime të neveritshme të imoralitetit dhe afetarizmit, shthurrjes morale e devijimit logjik e intelektual prej klasave të ndryshme që sundojnë […]

Projekti i ri i derseve në xhamitë e Shkodrës

30/09/2016

Ditën e xhuma, më 30 shtator 2016, përfundoi projekti tremujor i qarkullimit të imamëve të qytetit për hytbet e xhumasë. Në vija të përgjithshme, kjo lëvizje pati anët e saj pozitive dhe një ndikim të […]

Lexim të mbarë të mësimeve të Hixhretit!..

30/09/2016

Të gjitha falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë të vetmit Zot të gjithësisë, All-llahut të Madhëruar, i Cili e bëri ngjarjen e Hixhretit, shenjë prej shenjave të madhështisë së Islamit ndër shekuj. I […]

1 38 39 40 41 42 44