Ceremonia e plotësimit të Hatmes Sherife

21/06/2017

Pasditen e së mërkurës, më 21 qershor 2017, në prag të Natës së Kadrit, Myftinia Shkodër organizoi ceremoninë tradicionale të Hatmes Sherife. Pas faljes së namazit të iqindisë, ceremonia vijoi ne fjalën e rastit të […]

Ftesë për aktivitetet e Natës së Kadrit

20/06/2017

Myftinia Shkodër ka kënaqësinë t’ju ftojë të bëheni pjesë e aktiviteteve me rastin e Natës së Kadrit, që është “më e mirë se 1000 muaj”! Aktivitetet nisin me namazin e iqindisë, ditën e mërkurë, më […]

Inaugurohet minarja e xhamisë Bardhaj

20/06/2017

Në një atmosferë të mrekullueshme besimi dhe vëllazërie islame, Myftinia Shkodër organizoi ditën e martë, më 20 qershor 2017 ceremoninë e inaugurimit të minares së xhamisë së fshatit Bardhaj. Ceremonia ishte konceptuar si një Mbrëmje […]

Konkurs për Kur’anin Famëlartë në muajin e Ramazanit

20/06/2017

Myftinia Shkodër dhe Shoqata “Mirësia” në kuadër në muajit të madhëruar të Ramazanit zhvilluan në xhaminë e fshatit Mjedë, për të dytin vit radhazi aktivitetin e konkursit të Kur’anit Famëlartë me pjesëmarrjen  e 10-të xhamive  […]

Iftar i veçantë në Shtëpinë e Fëmijës Shkodër

18/06/2017

Ditën e 23-të të Ramazanit 1438, pikërisht më 18 qershor 2017, Myftinia Shkodër shtroi një iftar të veçantë në oborrin e Shtëpisë së Fëmijës Shkodër me fëmijët e kësaj qendre. Në fjalën përshëndetëse të tij, […]

Hytbeja e xhumasë kushtuar vlerës së zekatit

16/06/2017

Sipas porosisë së Myftiut të Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, hytbeja e xhumasë së sotme, më 16 qershor 2017, iu kushtua vlerës dhe rëndësisë që ka dhënia e zekatit dhe pastrimi i pasurisë, sipas porosive […]

1 2 3 4