Zaptimi i vakëfeve, shqetësim i patolerueshëm

02/11/2017

Zaptimi i tokave vakëf, legalizimi i ndërtimeve pa leje, si dhe tendenca për të grabitur dhe tjetërsuar vakëfet e shenjta në vendin tonë ngelet një shqetësim i patolerueshëm për Myftininë Shkodër. Janë bërë përpjekje të […]

Myftiu inspektoi vakëfin e Draçinit

19/09/2017

Ditën e martë, më 19 shtator 2017, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një inspektim në terren për të parë nga afër pronën vakëf në Draçin. Myftiu theksoi se kthimi në identitet i vakëfeve […]

Fshati i Ri, u përurua minarja e xhamisë

21/05/2017

Pasditën e së dielës, më 21 maj 2017, Myftinia Shkodër organizoi një ceremoni fetare me rastin e përfundimit të minares së xhamisë Fshati i Ri. Me këtë rast, në fjalën e tij, Myftiu i Shkodrës, […]

Në Krye-Bushat u përurua xhamia e re

18/05/2017

Paraditën e së enjtes, më 18 maj 2017, në një atmosferë të mrekullueshme besimi, harmonie kombëtare dhe vëllazërie islame, u zhvillua ceremonia e inaugurimit të xhamisë së re në Krye-Bushat. Ceremonia nisi me këndimin e […]

Inspektohen dy xhami në prag të përurimit

02/05/2017

Ditën e martë, më 2 maj 2017, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, inspektoi në terren dy nga katër xhamitë e reja, që priten të inaugurohen së shpejti në Shkodër. Fillimisht, Myftiu u ndal […]

1 6 7 8 9 10 11