Mbrëmje e begatë fetare në Xhaminë e Plumbit

16/06/2016

Ditën e enjte, më 16 qershor 2016, Myftinia Shkodër organizoi një Mbrëmje Fetare të ngjeshur me adhurime, lutje, ligjërata, këshilla fetare dhe përshpirtje në Xhaminë e Plumbit. Aktiviteti nisi me leximin e një pjese kur’anore […]