Vizitorë të nderuar nga Arabia Saudite dhe Turqia

25/06/2016

Ramazani i sivjetshëm ka ardhur me shumë begati e mirësi për muslimanët e Shkodrës. Aktivitete të larmishme, iftare vëllazërore, bamirësi të shumta, qindra familje shkodrane të ndihmuara në mënyra të ndryshme, të rinj të shumtë […]

Një iftar vëllazëror me xhematin e xhamisë Dudas

25/06/2016

Ditën e shtunë, më 25 qershor 2016, Myftinia Shkodër dhe Fondacioni “Mirësia”, organizuan një iftar vëllazëror me xhematin e xhamisë së lagjes Dudas, si pjesë e bamirësisë së donatorit të kësaj xhamie, me rastin e […]