Informacione në prag të Ramazanit 1437/2016

05/06/2016

Myftinia Shkodër ju bën me dije, se: 1. Oraret e imsakut, namazeve ditore, iftarit dhe namazi i jacisë me teravinë, në të gjitha xhamitë e Shkodrës, do të zbatohen konform kalendarit zyrtar të Komunitetit Mysliman […]