Dialogu, prijësi fetar dhe individi në Islam

06/03/2020

Libri i ri që promovojmë sot, “Dialog me mikun tim ateist”, shkruar nga studiuesi dhe intelektuali i shquar egjiptian, Dr. Mustafa Mahmud, sjellë në shqip nga thirrësi islam Lavdrim Hamja, është padyshim një vlerë e […]

Myftiu ligjëroi në xhaminë e Bardhajve

29/02/2020

Pas akshamit të së shtunës, më 29 shkurt 2020, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, mbajti një ligjëratë në xhaminë e fshatit Bardhaj. Në krye të herës, Myftiu falënderoi besimtarët e kësaj xhamie dhe […]

Lajm i gëzuar për familjen e z. Lulzim Curri në Drisht

26/02/2020

Ditën e mërkurë, më 26 shkurt 2020, Myftinia Shkodër me mbështetjen e emigrantëve nga fshati Drisht dhe në koordinim me administratorin e Njësisë Administrative Postribë, Bashkia Shkodër, z. Altin Shabaj, inspektuan familjen e z. Lulzim […]

1 12 13 14 15 16