Lutje dhe dua në Ditën e Arafatit

19/07/2021

Ditën e hënë, më 9 dhulhixhe 1442/19 korrik 2021, pas namazit të iqindisë, në xhaminë e Parrucës, Myftinia Shkodër me rastin e Ditës së Arefatit dhe në prag të festës së Kurban Bajramit, zhvilloi një […]