Një ditë e veçantë feste…

21/07/2021

20 korrik 2021, në ditën e parë të festës së begatë të Kurban Bajramit me vëllezërit dhe motrat tanë të Shoqatës së Para-Tetraplegjikëve Shkodër. Një falënderim i veçantë për kryetarin e kësaj shoqate, z. Saimir […]