Ndërroi jetë studiuesi Smajl Bala!

07/11/2021

Ndërroi jetë studiuesi Smajl Bala! Myftinia Shkodër i shpreh ngushëllime të përzemërta familjes, miqve dhe kolegëve të tij! Homazh për një burrë me letra shumë..! Për herë të parë, zotni Smajlin e kam takuar para […]